0 votes
in ESPaper by (340 points)

Hi,

 Sorry, device registration failed... 

Heres the serial console:

Any hints Thanks!

Boot sequence arrived in setup()

******** Client Version: "CLIENT_VERSION" ********

******** Device Type: "Espaper29Bw" ********

******** Screen Type: "" ********

Display Settings. CS: 15, RST: 2, DC: 5, BUSY: 4

Current free heap: 45024

Checking FS

WIFI_SSID = [ZAP]

WIFI_PASS = [XXXXXXXXXX]

UPDATE_INTERVAL_MINS = [20]

TIMEZONE = [UTC GMT0]

NTP_SERVERS = [0.pool.ntp.org,1.pool.ntp.org,2.pool.ntp.org]

DEVICE_ID = []

DEVICE_SECRET = []

Loaded config

TOTAL_DEVICE_STARTS = [1]

SUCCESSFUL_DEVICE_STARTS = [1]

LAST_NTP_SYNC_TIME = [1573084546]

STARTS_WITHOUT_NTP_SYNC = [0]

LAST_CYCLE_DURATION = [9913]

ACTION_AFTER_REBOOT = [0]

Loaded data file

Saved values in data file.

Button state: 1

***Time before connecting to WiFi 1282

Reconnecting

WiFi connect...............................10.10.10.82

NTP sync.

Current time: 1573084615

***Time before going to fetching data 5941

Free mem: 42592

Device id and/or secret are not set yet -> registering device with server now

Free mem: 42416Using secure WiFi client

[HTTP] configuring server root cert in client

MFLN supported: no

[HTTP] begin...

Connecting to www.espaper.com:443

Sending request: POST /public/devices HTTP/1.1

Host: www.espaper.com

User-Agent: ESPaperClient/1.0

Content-Type: application/json

Content-Length: 83

X-ESPAPER-CLIENT-VERSION: CLIENT_VERSION

X-ESPAPER-BATTERY: 1024

X-ESPAPER-WIFI-RSSI: -53

Connection: close

{"macAddress": "5C:CF:7F:46:D7:C2", "deviceType": "Espaper29Bw", "timeZone": "UTC"}

HTTP/1.1 400 Bad Request

HTTP Code: 400

Server: Cowboy

Connection: close

Expires: 0

Cache-Control: no-cache, no-store, max-age=0, must-revalidate

X-Xss-Protection: 1; mode=block

Pragma: no-cache

Date: Wed, 06 Nov 2019 23:56:56 GMT

X-Content-Type-Options: nosniff

Strict-Transport-Security: max-age=31536000 ; includeSubDomains

X-Application-Context: espaper:prod,heroku:33188

Via: 1.1 vegur

headers received

Parsed values:

- HTTP code: 400

- Device id: -1

- Device secret: -2

Device registration failed

Rotation: 1, XPos: 0, YPos: 0, Source width: 296, height: 128, target width: 128, height: 296

Saved values in data file.

Free mem: 41384.

Start millis: 5940, start time: 1573084615, current millis: 9702 -> now: 1573084618

Going to sleep for: 60[s]

1 Answer

0 votes
by (10.7k points)
selected by
 
Best answer

This device is already registered. It last connected to the server on 2019-11-06 14:51:18 (our time). If you reflashed it or it otherwise lost its file system with the registration information you first need to remove it through the dashboard.

by (340 points)
Thanks! It work now after deleting and register again

Welcome to ThingPulse Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

https://thingpulse.com

...